طريقة تعطير الجسم..
حتى يثبت بك العطر عروستنا الحلوة اتبعي هالطريقة...
اول شي يلزمك عطر+البودرة الخاصة فيه+ الكريم + الصابونة
تحممي بصابونة معطرة من نفس نوع العطر اللي تستخدمينه
بعد الاستحمام حطي على كامل الجسم كريم مرطب خفيف واحسن شي كريمات لانكوم وكلينك
بعدها حطي بودرة تلك عادية بدون ريحة
ثم رشي على جسمك بخاخ الجسم من ريحة الورد او البخور
وحطي على اماكن النبض فيك قطرات دهن عود( متوفر في عبد الصمد القرشي وليه في مصر فرع في سيتى ستارز)وهوه غالى شويه بس جامد جدا ممكن يكون ليه انواع ارخص شوفى النوع اللى ريحته هتريحك واستعمليه
ثم حطي الكريم المعطر على يديك ورجليك
بعدين خلي احد يرش عليك البودرة المعطرة من بعيد
والبسي فستانك وعطريه من عطرك
ثم بخري جسمك ولبسك بالعود الكويس وفى ناس مش بتحب العود تبقى ريحته فواحة بدل البرفان الناس دى ترش البرفان اللى يريحها بس العود لازم في الخطوة السابقة لانه هيحسسك بالثقة والانتعاش اللى هيدوم معاكى غير انه امن على الجلد ودا المطلوب
ولا تنسي قبلها بكم يوم تكونين مقطعة شوي من الصابونة المعطرة وحاطة القطع بين طيات الفستان
تمتعي بالريحة الزينة وبتظل فيك حتى بعد الاستحمام
ولا تنسي مزيلات العرق بعد الاستحمام ومعطرات الفم..
خلطة خاصة:
المقادير:
تولة( بمعنى زجاجة صغيرة بطول الاصبع يطلق عليها توله لان الراويح الطبيعية دى مش بتتباع الا في زجاجات زى دى ) دهن العود / تولة زعفران اصفر / نصف تولة روح الورد / تولة عرق العنبر / نصف تولة فل البانيان مفيش البانيان هاتى اى فل بس يكون ريحته مقبوله
الطريقة: يوضع داخل الخلطة قطع من العنبر الأسود المذاب في داخل الدهن الورد والخلطة دى تحطيها في علبة وكل ماتحتاجي تستخدمى منها
ملحوظة : عند الاستخدام يؤخذ القليل القليل لان ريحته قويه بس جامدة جدا
خلطة خاصة لجسم العروس:
المقادير:
نصف تولة مخلط دهن العود / نصف تولة صندل / نصف تولة دهن العود العادي
الطريقة: تخلط جميع العطور مع الكريم اللوشن (أي ماركه) ويوضع على جسم العروس طبعا على حسب احتياج الجسم للخلطة بمعنى مش احطها كلها الا لو احتاجها الجسم
الخلطة الثانية لجسم العروس:
المقادير:
علبة كريم اسكيب Escape / ربع تولة دهن العود
الطريقة: يخلط دهن العود مع كريم اسكيب ويدهن به جسم العروسة
خلطة خاصة لفراش العروس:
المقادير:
ماء لوشن ابو البنت او اى لوشن تحبي تستخدميه / عطر ياسمين / ماء الريحان / قطرات من روح الورد / قطرات من الفل / ثلاث ملاعق مسك بودره / قليل من ماء الورد